Martin Logan

Interceptor Audio er importør og distributør af Martin Logan.

 

Martin Logan er højttalermærket, der om noget, er blevet et synonym for elegance i lyd - rendyrket skønhed for øje og øre. En højttaler der har formået at blive et ikon i sig selv med sin øjeblikkelige genkendelighed - de fængslende gennemsigtige paneler og et smukt skulpturelt design - og bedst af alt en lyd så gennemsigtig, som panelerne selv. Her er det oplagte valg for den der ønsker det ultimative når det gælder lyd - og det uden at skulle lide under overflødigt store kabinetter.

 

Martin Logan har sat en ny dagsorden med de sublime Neolith. En højttaler der overgår alt, hvad du tidligere måtte have hørt.

 

For at gøre dyderne tilgængelige for et bredere publikum er Neolith gjort følge af en række mindre og billigere modeller - Martin Logans brede program af højttalere og subwoofere. Her formidles charme og ånd, fysik og puls i alt fra delikat "unplugged" musik til monstrøs orkester, funk og fusion...

 

Oprindelse: Canada

ElectroMotion er på mange måder en yderst bemærkelsesværdig højttaler. ElectroMotion er Martin Logans billigste elektrostat gulvhøjttaler, men der er i højere grad tale en betalelig referencehøjttaler end en billigmodel.

Baseret på den voldsomt kritikerroste og ekstremt populære ElectroMotion ESL lægger ElectoMotion ESL X op til en ny succes ved at tilføje yderligere en 8” basenhed, så ElectoMotion ESL X er udstyret med TO – en foran og en bagpå

Martin Logan Classic™ ESL 9 indgår i et, med sin relativt beskedne pris, yderst eksklusivt selskab med Impression™ ESL 11A, Expression™ ESL 13A, Renaissance™ ESL 15A og de eksotiske Neolith™. Men Martin Logan Classic™ ESL 9 er ikke bare en entrymodel, den udmærker sig også ved at dele opbygning med seriens topmodel, Martin Logans fagskib, Neolith™

Martin Logans supplerer imponerende Renaissance™ ESL 15A gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression™ ESL 11A og Expression™ ESL 13A. Begge tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance™ ESL 15A, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.

Med RENAISSANCE ™ ESL 15A redefinerer Martin Logan endnu en gang hvad der er muligt ved at tilføje helt nye niveauer af ydeevne og tilpasningsevne.

Please reload

"I could feel him straining at the mike, and when the kick drum and bass hit, it felt like a rocket taking off."

"There's no tougher test of a speaker's ability to untangle a complex bottom end than a track like this, and the ESL 15As presented a wonderfully clear picture of each and every part of it."

"Unconditionally recommended."

Test af Martin Logan Renaissance ESL15A af  Jon Iverson i Stereophile, 22. december 2016 - læs anmeldelsen her.

Kontortid

Tirsdag til fredag

09.00 - 16.00

 

Adresse

Rypevang 4
3450 Allerød


info@interceptor.dk

+45 26 20 79 79

 

CVR/VAT: DK 34 48 71 46

  • Facebook Social Icon
Her bor vi

© 2013 by Interceptor Audio Nordic