Cyrus har med deres ikoniske design og helt specielle aura i den grad formået at skabe hi-fi historie.

Cyrus har designet og bygget hi-fi komponenter i Huntingdon, nord for London, i mere end 30 år - og her har udviklingen ikke stået stille. Et Cyrus produkt er en god nutidig blanding af ny teknologi, årelang erfaring og godt solidt gennemprøvet håndværk.
 
Det hele finder plads i et unikt modulært design hvor alle komponenter har samme ydre mål – alle med præcis den halve bredde af traditionelt hi-fi. Uanset om du stiller Cyrus på række eller stabler det, opnår du et roligt funktionelt udtryk og en sjældent set kvalitetsfornemmelse – på et minimum af plads.

 
OPRINDELSE: UK
Cyrus

Cyrus fremstiller sine kabinetter af trykstøbt aluminium. En bekostelig affære sammenlignet med det bukkede blik de fleste anvender.

 

Trykstøbt aluminium er en effektiv varmeleder, er meget stift og samtidigt nemt at formgive – og er derfor en effektiv beskyttelse for de følsomme kredsløb mod uønskede vibrationer og varme.

 

Trykstøbt aluminium bærer ydermere den egenskab at det ikke leder magnetisme – en almindelig udbredt årsag til uhensigtsmæssig interferens imellem elektriske dele i hi-fi komponenter.

 

Al aluminiummet gemmer på mangeårig evolution, tusindvis at timers lytten, småjusteringer og minutiøse optimeringer. Et Cyrus produkt er som en god flaske vin – forædlet og finpudset igennem 30 års stræben efter det fuldendte.

Cyrus fanger rytmen og leverer musikken med et helt særligt drive. Billeder af lyd opstår frit ude i rummet, luftigt, præcist – og tre-dimensionalt.

 

Store dele af Cyrus’ program er opgraderbart – enten ved at udskifte eller tilføje moduler eller ved at supplere med den unikke strømforsyning PSX-R₂. Et Cyrus anlæg kan skaleres, tilpasses og moderniseres i takt med udviklingen, ændringer i dit behov og din økonomiske formåen – så du er garanteret glæde af din investering i rigtigt, rigtigt mange år…

 

Soundkey- Højkvalitetslyd på farten

Cyrus har en lille USB DAC/hovedtelefonforstærker på programmet - Soundkey.

 

Soundkey tilsluttes nemt til PC eller OTG kompatible mobile enheder (tablets og telefoner) som erstatning for det indbyggede lydkredsløb (der ofte lader en del tilbage at ønske).

I tæt konkurrence vælger de fleste producenter af computere, telefoner og tablets stort set altid at gå på kraftig kompromis med lydsiden af deres produkter, da deres målgruppe alligevel sjældent vælger at anvende andet end de medfølgende hovedtelefoner. 

Soundkey håndterer lyd op til 24 bit 96 kHz kvalitet og overrasker i den grad med en lydkvalitet der ligger langt over den indbyggede på computere, telefoner og tablets.

 

- Soundkey håndterer lyd helt op til 24 bit 96 kHz kvalitet.

- Soundkey leveres med kabler til både PC (USB) og Android-enheder (micro-USB).

- Soundkey er plug-and-play. Den installeres automatisk uden behov for yderligere software. 

Prøv en Soundkey. Du vil blive overrasket over hvor godt dine hovedtelefoner i virkeligheden lyder!

Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom
Cyrus
Cyrus
press to zoom