top of page

Luxman EQ-500

 

Er du også grebet af vinylpladernes forførende evne til at formidle musik, klang og stemning – så ved du med sikkerhed også, at selv små tweaks kan blive brikken der får puslespillet til at falde på plads og de magiske øjeblikke til at opstå.
 
LUXMAN EQ-500 er et sandt arsenal af den slags brikker.

Når du spiller vinyl, er den forforstærker (RIAA) du anvender mellem pladespiller og forstærker mindst lige så vigtigt for den samlede lydkvalitet som både værk, arm og pickup.
 
LUXMAN har begået en forforstærker med sjælden set kvalitet og musikalsk ydeevne. LUXMAN EQ-500 adskiller sig fra pøblen med en enestående konstruktion og byggekvalitet - og med en høj grad af tilpasningsevne.
 
LUXMAN EQ-500 er udstyret med ikke mindre en tre indgange – du kan altså tilslutte tre pladsspillere samtidigt. På fronten af LUXMAN EQ-500 er det bl.a. muligt at optimere gain, kapacitet og impedans. Du finder sågar en særlig ”Articulator” funktion – et indbygget sweep, der tjener til af fjerne restmagnetisme i den tilsluttede pick-up og kabler.
 
LUXMAN EQ-500 har bade balanceret og ubalanceret udgang.

Under hjelmen der et ikke svært, at spotte, at der her er tale om en LUXMAN - 90 års stolte hifi-traditioner og knowhow manifisteret i en original og uovertruffen byggekvalitet. LUXMAN EQ-500 er bygget til at holde en livstid og viser med tydelighed, at det bestemt ikke er første gang LUXMAN bygger en RIAA.

LUXMAN EQ-500 anvender rør til signalforstærkning (4 stk. ECC83/12AX7 og 2 stk. ECC82/12AU7 dual-triode), M-Cap kondensatorer og proprietære audiotransformere viklet på permalloy.
 
Hvis du vil vide mere om LUXMAN EQ-500, vil vi varmt anbefale dig, at læse ART DUDLEYs fornemme gennemgang og anmeldelse i Stereophile, april 2016

Hvad skriver anmelderne?

“almost overwhelming - a very pleasant overdose”

“The manner in which the EQ-500 pulled subtle musical details out of an ink-black background was astonishing—and very much appreciated”

“In addition to being a pure delight to use, it was easily one of the best-sounding, most musical phono preamps I've ever had in my system.”

Test af LUXMAN EQ-500 af Art Dudley, Stereophile, April 2016 - læs anmeldelsen her

Du er naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse til Interceptor Audio hvis du har yderligere spørgsmål.

bottom of page