top of page

Martin Logan ElectroMotion ESL får tilføjet et X

Martin Logan fejrer succesen med ElectroMotion ESL ved at sætte konstruktionen på steroider.

Baseret på den voldsomt kritikerroste og ekstremt populære ElectroMotion ESL lægger ElectoMotion ESL X op til en ny succes ved at tilføje yderligere en 8” basenhed, så ElectoMotion ESL X er udstyret med TO – en foran og en bagpå – der således ikke bare fordobler det effektive membranareal i forhold til lillesøsteren, men også udligner basenhedernes mekaniske påvirkning af kabinettet.

ElectroMotion ESL X er på mange måder en yderst bemærkelsesværdig højttaler. ElectroMotion ESL X er ny topmodel i Martin Logans entry-serie Motion, men der er i højere grad tale en betalelig referencehøjttaler end en billigmodel.

Her mødes Martin Logan know-how og et iøjnefaldende harmonisk design i en forførende cocktail, der har betaget anmeldere og entusiaster i hele verdenen – herunder Skandinaviens største fagtidsskrift for hjemmeelektronik Lyd og Billede, der kårede ElectroMotion ESL som årets højttaler (topklasse) i 2013.

Martin Logan har gjort elektrostatpanelet 320 cm2 større end på ElectroMotion ESL og tilbyder dermed både et større lyttevindue og øget dynamisk formåen.

ElectroMotion ESL X anvender samme MicroPerf teknologi i sit elektrostatpanel, som sine større og mere eksotiske søskende. ”Hullerne” i gitteret er optimeret til den perfekte balance mellem mekanisk stabilitet og akustisk ”gennemsigtighed”. Faktisk er MicroPerf gitteret så gennemsigtigt, at man næsten ikke lægger mærke til det, når man sidder foran højttaleren – man ser lige igennem!

ElectroMotion ESL X præsterer en rekordhøj følsomhed på 91 dB (2,83 Volt/meter). ElectroMotion ESL X kan således drives af stort set alt fra almindelige stereoforstærkere og surroundreceivere til high-end rørforstærkere med beskeden udgangseffekt. Nu når vi nu snakker om surroundrecivere, findes der i Motion-serien et væld af center- og baghøjttalere, der er klangmæssigt afstemt til ElectroMotion ESL X. ElectroMotion ESL X bliver dermed også en ideel hjørnesten til et betaleligt high-end surroundsystem!

Lyden er fokuseret, ekstremt velopløst, homogen og nærværende, som du kun oplever det fra en Martin Logan!

ElectroMotion ESL X introduceres først på året.

Vi vender tilbage, når vi ved mere om pris og levering.

Comments


               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page