top of page

PARADIGM Streamer med Anthem rumkorrektion

Paradigm har meldt sin ankomst på streamingscenen – og når en af verdens største producenter af kvalitets højttalere gør det, går det ikke stille af.


Paradigm byder ind med tre unikke produkter - to aktive højttalere og en overraskende kompetent lille forstærker.


Paradigm har, om nogen, investeret enorme beløb i at udvikle ny teknologi med det formål, at flytte grænsen hvad der er muligt for en højttaler i en given størrelse og pris - og her snakker vi både bas ydeevne, lydtryk og frem for alt - kvalitet. Dyder vi senest har set manifisteret i de skelsættende Paradigm Concept 4F.


Tro det eller lad være, men det er den selv samme skelsættende teknologi Paradigm nu tilbyder til spotpris for at opnå en helt unik ydeevne fra en kompakt streamingenhed.


Paradigms tre nye er baseret på DTS Play-Fi. DTS Play-Fi er en højkvalitets kobling mellem din foretrukne streamingtjeneste eller private musiksamling og en afspiller. DTS Play-Fi tilbyder udover en betjeningsvenlig brugerflade - modsat konkurrerende systemer - at streame din musik i HD kvalitet helt op til 192 kHz 24 bit.

Med en DTS Play-Fi APP installeret på din iPhone/iPad eller Android enhed, kan du frit streame fra alle større streamingtjenester, internetradio og musik fra din egen server, PC eller Mac. Alt sammen over WiFi uden de begrænsninger der ligger i eksempelvis Bluetooth med hensyn til lydkvalitet, rækkevidde og batteritid.Men herlighederne stopper ikke her. Paradigm har udstyret alle tre enheder med Anthems kritikerroste ARC™ RUMKORREKTION vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems surroundprodukter – men senest også i Martin Logans særdeles velspillende RENAISSANCE ™ ESL 15A elektrostathøjttalere og de imponerende Paradigm Concept 4F – begge high-end højttalere med en salgspris over 200.000 kr.


Med den eliminerer Paradigm din største hindring for at opnå sublim lyd – nemlig det rum du spiller i!


En højttaler kan være nok så god, men den kommer aldrig til, at spille bedre en akustikken i det rum den er placeret i, men med ARC ™ rumkorrektion opnår du en nær fejlfri basgengivelse – under stort set alle forhold, i alle rum og ved næsten alle placeringer.


Visse af Paradigms konkurrenter tilbyder også ”rumkorrektion”, men der er tale om ganske underlegne systemer der eksempelvis ikke, som Paradigm, medleverer en højkvalitets målemikrofon, men derimod anvender mikrofonen i din telefon til at udmåle akustikken (og vi ved alle sammen hvad dens begrænsninger er!).

Paradigm PW600

Paradigm PW600 er en 2-vejs stereo streaminghøjttaler med S-PAL enheder (samme enheder som Paradigm anvender i deres Monitor-serie!). Paradigm PW600 er indbygget Anthem klasse D forstærker på 200 Watt RMS (400 Watt dynamisk) og Anthem ARC™ rumkorrektion. Paradigm PW600 streamer via DTS Play-Fi over WiFi og har desuden mini-jack tilslutning til en lydkilde efter eget valg. Paradigm PW600 måler beskedne 25.4cm × 16.5cm × 14.0cm og leveres i sort eller hvid.

Paradigm PW800

Paradigm PW800 er en 2-vejs stereo streaminghøjttaler med S-PAL enheder (samme enheder som Paradigm anvender i deres Monitor-serie!). Paradigm PW800 er indbygget Anthem klasse D forstærker på 230 Watt RMS (460 Watt dynamisk) og Anthem ARC™ rumkorrektion. Paradigm PW800 streamer via DTS Play-Fi over WiFi og har desuden mini-jack tilslutning til en lydkilde efter eget valg. Paradigm PW800 måler 17.8cm × 50.8cm × 14.0cm og leveres i sort eller hvid.

Paradigm PW AMP

Paradigm PW AMP er nærmest et komplet anlæg med mål som en madkasse – du skal blot tilslutte et par højttalere. Paradigm PW AMP er indbygget Anthem klasse D forstærker på 2 x 100 Watt RMS (2 x 200 Watt dynamisk) og Anthem ARC™ rumkorrektion. Paradigm PW AMP er yderst kompetent og driver stort set alle højttalere med et meget overbevisende resultat. Paradigm PW AMP streamer via DTS Play-Fi over WiFi og har desuden RCA tilslutning til en lydkilde efter eget valg. Paradigm PW AMP måler beskedne 7.9cm × 14.6cm × 21.9cm og leveres i sort eller hvid.Paradigms nye PW enheder spiller åbent og magtfuldt, men en slagkraftig og ualmindeligt velkontrolleret bas, med alle genre musik og til lydtryk der virker ganske naturstridige.


Brugerkomforten er i højsæde. DTS Play-Fi tilbyder en unik brugerflade der gør al din musik tilgængelig i én overskuelig APP. DTS Play-Fi er den nemme adgang til multirums musikoplevelse, hvor du enten kan spille den samme kilde synkront i hele huset eller vælge separate kilder og musik i hvert enkelt rum – alt sammen styret fra din iOS eller Android enhed.


Velkommen til Paradigms verden af højopløst musik uden hjemmets akustiske begrænsninger – let tilgængeligt.


Læs om Residential System møde med Paradigm PW her. Priser finder du her. Kontakt gerne Interceptor Audio for henvisning til nærmeste forhandler.

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page