top of page

Martin Logan ElectroMotion har fået en storebror – ElectroMotion X

Martin Logan supplerer succesen ElectroMotion ved at introducere en storebror – en ElectroMotion på steroider om du vil.

Baseret på den voldsomt kritikerroste og ekstremt populære ElectroMotion, lægger ElectoMotion X op til en ny succes ved at tilføje yderligere en 8” basehed, så ElectoMotion X er udstyret med 2 – en foran og en bagpå – der således ikke bare fordobler det effektive membranareal, i forhold til lillesøster, men de to basenheder udligner også hinandens mekaniske påvirkning af kabinettet, når de som her placeres ryg mod ryg -med en renere og mere præcis basgengivelse til følge.

ElectroMotion X er på mange måder en yderst bemærkelsesværdig højttaler. ElectroMotion X er ny topmodel i Martin Logans entry-serie Motion, men der er i højere grad tale en betalelig referencehøjttaler end en decideret billigmodel.

Her mødes Martin Logan know-how og et iøjnefaldende harmonisk design i den forførende cocktail, der har betaget anmeldere og entusiaster i hele verdenen – herunder Skandinaviens største fagtidsskrift Lyd og Billede, der kårede ElectroMotion som årets højttaler (topklasse) i 2013.


Martin Logan har gjort elektrostatpanelet 320 cm2 større end på ElectroMotion og tilbyder dermed både et større lyttevindue og øget dynamisk formåen.ElectroMotion X anvender samme MicroPerf teknologi i sit elektrostatpanel, som sine større og mere eksotiske søskende. ”Hullerne” i gitteret er optimeret til den perfekte balance mellem mekanisk stabilitet og akustisk ”gennemsigtighed”. Faktisk er MicroPerfTM gitteret så gennemsigtigt, at man næsten ikke lægger mærke til det, når man sidder foran højttaleren – man ser lige igennem!


ElectroMotion X har en rekordhøj følsomhed på hele 91 dB (2,83 Volt/meter) og kan således drives af stort set alt fra almindelige stereoforstærkere og surroundreceivere til high-end rørforstærkere med beskeden udgangseffekt. Nu når vi nu snakker om surroundrecivere, findes der i Motion-serien flere center- og baghøjttalere, der er klangmæssigt afstemt til ElectroMotion X. ElectroMotion X bliver dermed også en ideel hjørnesten til et betaleligt high-end surroundsystem!


Lyden er fokuseret, ekstremt velopløst, homogen og nærværende – sådan som du altid oplever en Martin Logan!

ElectroMotion X koster fra 43.000 kr./sæt.


               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page