top of page

Banebrydende ny forstærker fra Anthem

Anthem har hevet alle de sjove ting ned af hylderne og sat dem sammen til en banebrydende ny integreret stereo forstærker - Anthem STR.

Anthem har for vane at bygge nogle af markedets mest interessante surroundprodukter og har i den forbindelse skabt en lang række yderst kapable effektforstærkere, digital til analog konvertere og ikke mindst markedets nok mest kompetente rumkorrektion. Ja. Faktisk har vi set den ene anmelder efter den anden konkludere, at Anthems surroundprodukter ikke bare brillerer i multikanal, men de bliver også er meget overraskede over hvor godt Anthems surroundprodukter formidler musik i to kanaler.


"It sounded absolutely fantastic with movies, but I expected that. What I didn’t expect was how well it would reproduce two-channel recordings of music.”Nu har Anthem set lyset og forædlet det bedste fra bagkataloget til High-End lytning i to kanaler og skabt en ganske unik integreret forstærker.

Anthem STR er således udstyret med en eksotisk DAC, der håndterer DSD op til 5,6 MHz så vel som PCM helt op til 32 bit/384 kHz – dette melder Anthem STR ind i en lille eksklusiv klub af få forstærkere, der understøtter the next big thing inden for musik i ultra høj kvalitet: Digital eXtreme Definition - DXD.

Digitale indgange er der nok af: 2 stk. Toslink (optiske), 2 stk. S/PDIF (coaciale), 1 stk. AES/EBU (balanceret) samt 1 stk. asynkron USB.


Som supplement til dette digitale nirvana har Anthem også udstyret STR med en række analoge indgange, heriblandt en ballanceret, samt en velkonstrueret pladespillerindgang, der håndterer pickupper af både MM og MC type.

Anthem har i årevis været kendt for deres effektforstærkere, som overbeviser med både overlegen kontrol og fremragende evne til at formidle detaljer og klang. Anthem STR er opbygget på præcis samme måde som de bedste af disse – og ligner således mere en effektforstærker end den traditionel integreret når man tager et kig under låget: Overdimensioneret afskærmet ringkernetransformator og dual-mono opbygning med separate køleprofiler til hhv. højre og venstre forstærkerkanal, anbragt adskilt i kabinettets højre og venstre side for størst mulig kanalseparation.


Men det sjove er først lige begyndt… Anthem sidder på verdens nok mest kompetente rumkorrektion til hjemmebrug - Anthem ARC™. Anthem ARC™ har gået sin sejergang i bl.a. Anthems surroundprocessorer, Paradigms vilde 324.000 kroners Persona 9H semiaktive højttalere og sidst i Martin Logans kritikerroste elektrostathybridhøjttalere.

Denne rumkorrektion er også at finde i Anthem STR og det er det der gør Anthem STR til noget ganske særligt.

Uanset hvor gode højttalere du har, vil det rum de spiller i altid have en dramatisk indvirkning på det resultat du oplever. Men Anthems ARC™ rumkorrektion bryder med det faktum, korrigerer digitalt for dit lytterums fejl og leverer en perfekt gengivelse – under stort set alle tænkelige forhold.

Dette giver ikke bare en hidtil uset præcis lyd, fri for betoninger og buller, men faktisk også en mulighed for at placere dine højttalere efter andre hensyn end bassen – eksempelvis tættere på væggen, en man normalt ville kunne tillade sig eller udelukkende med hensyn til et optimalt stereoperspektiv – Anthem ARC™ tager sig nemlig af resten.

Dette åbner nye muligheder for både entusiasten og den der værdsætter sit hjems indretning.

I tillæg hertil er Anthem STR udstyre med et fuldt udbygget bass-managment til to subwoofere – i enten stereo eller mono med en eller to subwoofere. I det tilfælde tager Anthem ARC™ sig naturligvis af både subwoofere og højttalere, med hidtil uset god integration til følge.


Anthem STR leveres i enten sort eller sølv. På fronten er et stort letlæseligt TFT-display, der nemt kan læses på afstand. Her vises information om kilde, lydstyrke samt et intuitiv menusystem til Anthem STR’s mere avancerede funktioner. Alt sammen styret fra fronten eller via den medfølgende fjernbetjening.

Velkommen til oplevelser, du ikke vidste mulige…

Læs mere om Anthem STR på www.anthemav.com

Tags:

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page