Anthem

 

Interceptor Audio er importør og distributør af Anthem.

 

Anthems audioprodukter har gang på gang formået at definere nye referencestandarder for ydeevne, uanset pris, og begejstrer alle, der får lejlighed til at opleve den forskel, det gør at høre verden igennem Anthem.

 

En anmelder skrev: “Writing this review is causing me stress. I know the first rule of modern product reviewing: “Always have a good ‘but’” … “Honestly, though? I’ve got nothing. If I have but one complaint about Anthem’s new Statement Processor, it’s that it didn’t come into my life sooner.

 

Forestil dig fængslet, underholdt, pakket ind i oplevelse. Anthem transporterer dig væk fra dit lytterum igennem virtuelle natklubber, koncertsale, gader, under vandet og i rummet – du behøver ikke engang lukke øjnene. Anthem skærer igennem et tætpakket filmlydspor, som en tættekam gennem en Chow Chow pels – alle trådene bliver redt ud og det hele fremtræder krystalklart, som du ikke har oplevet det før: Glat og uden lyttetræthed. Lyden kryber ind under huden, du bliver mættet med lyd… indtil du pludseligt rives tilbage til virkeligheden af den efterfølgende stilhed.

Oprindelse: Canada

Banebrydende ny stereo-forstærker fra Anthem.

 

Anthem har hevet alle de sjove ting ned af hylderne og sat dem sammen til en banebrydende ny integreret stereo forstærker - Anthem STR.

Anthem har for vane at bygge nogle af markedets mest interessante surroundprodukter og har i den forbindelse skabt en lang række yderst kapable effektforstærkere, digital til analog konvertere og ikke mindst markedets nok mest kompetente rumkorrektion. Ja. Faktisk har vi set den ene anmelder efter den anden konkludere, at Anthems surroundprodukter ikke bare brillerer i multikanal, men de bliver også er meget overraskede over hvor godt Anthems surroundprodukter formidler musik i to kanaler.

Nu har Anthem set lyset og forædlet det bedste fra bagkataloget til High-End lytning i to kanaler og skabt en ganske unik integreret forstærker. 

Anthem STR er således udstyret med en eksotisk DAC, der håndterer DSD op til 5,6 MHz så vel som PCM helt op til 32 bit/384 kHz – dette melder Anthem STR ind i en lille eksklusiv klub af få forstærkere, der understøtter the next big thing inden for musik i ultra høj kvalitet: Digital eXtreme Definition - DXD.

Digitale indgange er der nok af: 2 stk. Toslink (optiske), 2 stk. S/PDIF (coaciale), 1 stk. AES/EBU (balanceret) samt 1 stk. asynkron USB.

Som supplement til dette digitale nirvana har Anthem også udstyret STR med en række analoge indgange, heriblandt en ballanceret, samt en velkonstrueret pladespillerindgang, der håndterer pickupper af både MM og MC type.


Anthem har i årevis været kendt for deres effektforstærkere, som overbeviser med både overlegen kontrol og fremragende evne til at formidle detaljer og klang. Anthem STR er opbygget på præcis samme måde som de bedste af disse – og ligner således mere en effektforstærker end den traditionel integreret når man tager et kig under låget: Overdimensioneret afskærmet ringkernetransformator og dual-mono opbygning med separate køleprofiler til hhv. højre og venstre forstærkerkanal, anbragt adskilt i kabinettets højre og venstre side for størst mulig kanalseparation.

Men det sjove er først lige begyndt… Anthem sidder på verdens nok mest kompetente rumkorrektion til hjemmebrug - Anthem ARC™. Anthem ARC™ har gået sin sejergang i bl.a. Anthems surroundprocessorer, Paradigms vilde 324.000 kroners Persona 9H semiaktive højttalere og sidst i Martin Logans kritikerroste elektrostathybridhøjttalere. 


Denne rumkorrektion er også at finde i Anthem STR og det er det der gør Anthem STR til noget ganske særligt.


Uanset hvor gode højttalere du har, vil det rum de spiller i altid have en dramatisk indvirkning på det resultat du oplever. Men Anthems ARC™ rumkorrektion bryder med det faktum, korrigerer digitalt for dit lytterums fejl og leverer en perfekt gengivelse – under stort set alle tænkelige forhold.


Dette giver ikke bare en hidtil uset præcis lyd, fri for betoninger og buller, men faktisk også en mulighed for at placere dine højttalere efter andre hensyn end bassen – eksempelvis tættere på væggen, en man normalt ville kunne tillade sig eller udelukkende med hensyn til et optimalt stereoperspektiv – Anthem ARC™ tager sig nemlig af resten. 


Dette åbner nye muligheder for både entusiasten og den der værdsætter sit hjems indretning.


I tillæg hertil er Anthem STR udstyre med et fuldt udbygget bass-managment til to subwoofere – i enten stereo eller mono med en eller to subwoofere. I det tilfælde tager Anthem ARC™ sig naturligvis af både subwoofere og højttalere, med hidtil uset god integration til følge.

Anthem STR leveres i enten sort eller sølv. På fronten er et stort letlæseligt TFT-display, der nemt kan læses på afstand. Her vises information om kilde, lydstyrke samt et intuitiv menusystem til Anthem STR’s mere avancerede funktioner. Alt sammen styret fra fronten, via APP (både Android og iOS) eller via den medfølgende fjernbetjening.

Velkommen til oplevelser, du ikke vidste mulige…

 

Læs mere om Anthem STR på www.anthemav.com

Anthem nu med DTS:X og Dolby Atmos.

 

Mød tredje generation af Anthems voldsomt kritikerroste MRX surroundreceivere og forforstærkeren AVM 60

 

Med dem introducerer Anthem nu, ikke blot Dolby Atmos, men også DTS:X i samtlige modeller af de populære MRX surroundreceivere. 


Læg hertil en videoprocessor af bedste skuffe, Anthems skelsættende ARC rumkorrektion og Anthems enestående byggekvalitet - og vi har markedets uomtvisteligt mest indlysende valg, hvis du, som film og musik entusiast, skal ud og købe ny lyd.


Anthem benytter vanen tro komponenter af samme høje kvalitet som du ser i tunge hi-fi-forstærkere: alt fra strømforsyning til chipset og analoge kredsløb er konstrueret til at levere en solid hi-fi-oplevelse. En Anthem receiver yder i praksis på samme høje kvalitet som mange dedikerede hi-fi forstærkere og DACs i den tungere ende – uanset om du spiller film eller musik.

 

"It sounded absolutely fantastic with movies, but I expected that. What I didn’t expect was how well it would reproduce two-channel recordings of music. In fact, the AVM 60 performed so well in my reference system as a stereo DAC-preamp that I was more than happy to listen to it as my primary two-channel source for the entire listening period -- a high compliment for a $2999 surround-sound processor. If you’re in the market for a high-quality surround-sound processor, I can’t recommend the Anthem AVM 60 highly enough. I would think long and hard before spending more."

Læs hele Roger Kannos test af Anthem AVM 60 på SoundStage! Acces her

De nye MRX receivere og AVM 60 tilbyder on screen display i UHD 4K, fulde 4:4:4 subsampling ved 4K 60p og naturligvis HDR. Alle modeller er udstyret med 8 HDMI (7 på MRX 520) 2.0a ind og 2 ud. 


På lydsiden foregår al signalbehandling i hæsblæsende 32 bit 768 kHz varetaget af en 32 bit Quad Core processor. Samtlige kanaler er udstyret med parvis differentielkoblede DACs.


Alle modeller giver mulighed for trådløs streaming i fuld ukomprimeret hi-fi-kvalitet via DTS Play-Fi fra både Android enheder, iOS og Windows PC – og så understøtter de naturligvis Spotify Connect, Tidal mm...

Det hele styres nemt via medfølgende fjernbetjening eller via Anthems gratis fjernbetjenings APP til Android og iOS.


Anthem bærer dig på et leje af gode solide hifi-dyder, krydret med nyeste digitalteknik, gennem et univers af sublim underholdning fra både film og musik i to eller flere kanaler – og det er uanset om du nyder en koncert, film eller studieindspillet musik. 

Anthems markedsførende ARC rumkorrektion:

 

Selv når de bedste højtalere er optimalt placeret i et rum (hvilket de sjældent er), kan rummet have den dramatisk (dårlig) indvirkning på din lytteoplevelse. Rummets dimensioner, flader, møbler o.l. gør dit lytterum til et instrument i sig selv. Det bidrager med uønsket farvning og resonans til både film og musik.

 

Anthems rumkorrektion ARC kompenserer for den effekt rummet har på din lytteoplevelse. Gør din rum til det perfekte lytterum om man vil. Andre producenter tilbyder lignende systemer, men ARC er noget ganske særligt:

 

Den tungeste opgave ved rumkorrektion er at udmåle og beregne selve korrektionen. Hos Anthems konkurrenter varetages denne opgave af en processor indbygget i selve receiveren. Dette udgør en væsentlig begrænsning fordi en processor, der er i stand til at varetage denne funktion, er så bekostelig, at man er nødsaget til at nedprioritere andre dele i receiveren. Alternativet er at anvende en for lille/dårlig processorer og dermed reducerer på korrektionens kvalitet (det er det man typisk vælger).

 

En indbygget processor besværliggør / umuliggør desuden opgradering af receiverens software. Opgradering af software kan blive nødvendigt for at afhjælpe fejl eller for at gøre apparatet kompatibelt med de seneste formater.

 

Hos Anthem stopper udviklingen aldrig. Både receiverens og rumkorrektionens software er i konstant udvikling, men her kan den nemt opdateres til seneste version. En Anthem receiver er derfor altid opdateret og præcis lige så aktuel som dem der lige har forladt fabrikken.

 

Nyeste software til rumkorrektion og firmware hentes nemt og hurtigt på Anthems hjemmeside for efterfølgende, at blive installeret på hhv. PC og i receiveren. Det er helt uproblematisk og kan nemt foretages af "normale" brugere.

Anthem rumkorrektion anvender din PC til udmåling af rummet og beregning af korrektionen. Den tilsluttes ganske simpelt den medfølgende Anthem ARC-målemikrofon via USB. Ingen discount-plastic-mikrofoner her. Med i kassen følger en idividuelt kalibreret højkvalitets målemikrofon og et rigtigt mikrofonstativ!

 

Alle beregninger overlades til den tilsluttede PCs processor. Rummet udmåles og korrektionen beregnes. Resultatet uploades til reciverens DSP (via netværk), der herefter fungerer selvstændigt (uden PC) - Sådan! Anthem har sparet en masse penge (der anvendes på at bygge en endnu bedre receiver) og korrektionen er samtidigt af en væsentlig højere kvalitet end hvis beregningen skulle have været foretaget onboard!

 

Hele processen er automatisk. Det eneste bruger skal gøre er at installere softwaren fra den medfølgende CD, tilslutte mikrofon til PC og receiver til netværk (trådløst eller med kabel) og trykke OK!

Er du ikke tilfreds med resultatet eller holder af at tweake, kan ARC også betjenes manuelt. Her kan du få det præcis som du vil med parametre som roomgain og cutoff.

 

Vi vælger alle sammen højttalere ud fra personlig præference og smag, men rumkorrektion har en kedelig tildens til at gøre alle højttalere ens - kedelige - og til at dræbe nerve og stemning i det du lytter til – oplevelsen bliver "død", flad og følelseskold.

 

ARC simulerer ørets måde at lytte på når den korrigerer og tager samtidigt hensyn til højttalerens medfødte "klang", så lyden er præcis som du havde tiltænkt – bare meget bedre!

En Anthem receiver spiller musikalsk og formidler sjælen i såvel musik som højttaler, selv med korrektionen aktiv.

 

  • ARC analyserer hver højttalers egenskaber på dens placering i dit lytterum. Justerer niveauforskelle, delfrekvens samt parametrene for rumkorrektion.

  • ARC korrigerer samtlige kanaler incl. subwoofer (op til 11+2 højttalere/kanaler).

  • ARC måler og korrigere fra flere placeringer (ikke kun én), således at alle i rummet får en god oplevelse – ikke kun dem der sidder nøjagtigt mellem højttalerne.

  • ARC har et separat sæt indstillinger for musik og film – og kan således optimeres til begge.

 

Med Anthem ARC rumkorrektion har du ikke blot det rigtige udstyr til den rigtige pris - du har også det RIGTIGE rum!

 

Intet andet, i dette prisleje, tager dig tættere på den oprindelige eller tiltænkte oplevelse - om det er koncerter, film eller studieindspillet musik. Intet andet tilbyder den samme avancerede rumkorrektion. Anthems MRX Surroundprodukter er surround når det er bedst.

 

Læs mere om Anthems nye MRX receivere her

Kontortid

Mandag til fredag

09.00 - 16.00

 

Adresse

Rypevang 4
3450 Allerød


info@interceptor.dk

+45 26 20 79 79

 

CVR/VAT: DK 34 48 71 46

Her bor vi
  • Facebook Social Icon

© 2013 by Interceptor Audio Nordic