Luxman

Det er med stor glæde, at Interceptor Audio Nordic præsenterer det legendariske high-end mærke Luxman.

Med mere en 90 år historie bag sig, findes der formentlig ikke en person, med bare en minimal interesse for hi-fi, der ikke kender til Luxman – om ikke andet bare af omtale – men for en stor del af os står Luxman virkeligt for noget ganske særligt. Luxman er blevet synonym for smukke toner og japansk grundighed.

 

Det er dette omdømme og ultimativ kvalitet Luxman stadig håndhæver og dyrker kompromisløst.

 

Lyden fra et Luxman produkt er – dengang, som nu – smør for øregangene. Stort og klangfuldt – og utroligt lyttevenligt – her er der ingen betoninger og elektrisk lyd, der generer din oplevelse af musikken.

 

Når noget lyder naturligt, gør det noget ved os. Fantasien får frit råderum og barrieren mellem lytter og kunstner nedbrydes og en intim dialog opstår – mellem dig og det kunstværk du oplever.

 

Oprindelse: Japan

Luxman L-509X er noget af en sværvægter - i mere end en forstand. Med en kampvægt på knapt 30 kg. er man ikke spor i tvivl om at man har noget ganske særligt mellem hænderne fra det øjeblik man løfter L-509X ud af kassen.What's this item about? What makes it interesting? Write a catchy description to grab your audience's attention...

Ordet ”Retro” ligger i tiden. Vi genfinder fortiden og implementerer den i nutiden – som et ekstra krydderi eller som en hyldest til det der var engang. Men der ligger typisk mere i det end det, for det ligger også i tiden at stræbe efter det fuldendte.

Luxman har skabt 100 nye eksemplarer af en af hi-fi historiens store milepæle - for- og effektforstærkersættet Luxman CL-35 og MQ-60 – nu navngivet Luxman CL-38uSE og MQ-88uSE Special Edition.

LUXMAN har begået en forforstærker med sjælden set kvalitet og musikalsk ydeevne. LUXMAN EQ-500 adskiller sig fra pøblen med en enestående konstruktion og byggekvalitet - og med en høj grad af tilpasningsevne.

Når Luxman lægger navn til en forstærker, er man ikke et sekund i tvivl om at produktet er opstået i en aura af stolte traditioner og japansk grundighed. Her går nyskabelse og årelange verdenspatenter hånd i hånd og danner rammerne for en forstærker der emmer af kvalitet og gennemført hi-fi æstetik.

D-08u er udstyret med noget så sjældent som et drev af egen avl. Luxmans LxDTM værk bringer tankerne i retning af en krydsning af noget brugskunst fra Georg Jensen og låsemekanismen fra et Franz Jäger pengeskab – og kvitterer således også med en lyd, der til forveksling minder om – ja – et pengeskab når man lukker skuffen.

Ud over at være en DAC, har LUXMAN også udstyret DA-250 med en analog indgang og en fuldt balanceret high-end forforstærker med LECUA attenuator.
 
Det gør LUXMAN DA-250 til lidt af en all-around’er, der sammen med en passende effektforstærker, som LUXMAN M-200, kan udgøre et komplet - og meget kompakt - high-end anlæg i sig selv.

Please reload

Show More
Kontortid

Tirsdag til fredag

09.00 - 16.00

 

Adresse

Rypevang 4
3450 Allerød


info@interceptor.dk

+45 26 20 79 79

 

CVR/VAT: DK 34 48 71 46

  • Facebook Social Icon
Her bor vi

© 2013 by Interceptor Audio Nordic