top of page
Dual
Dual_PrimusMaximus_HD_300dpi_6.jpg

Interceptor Audio Nordic har overtaget importen af Dual.

Legendarisk tysk mekanik og historie


Dual er en af verdens ældste producenter af pladespillere.

Helt tilbage i starten af 1900 tallet begyndte brødrene Christian og Josef Steidinger at konstruere precisions dele til de forskellige urmagere i regionen. Som årene gik blev "Steidinger Brothers factory for precision mechanics" kendt for deres ekstremt høje kvalitet og holdbarhed og begyndte siden hen også at producere en særlig springmekanisme, som blev brugt i datidens grammofoner.

I 1927 kom den første transportable "DUAL-Motor" grammofon på markedet og satte standarden på daværende tidspunkt. 

Den blev så succesfuld, at Dual blev valgt, som firmaets officielle navn i 1935. 

 

Igennem det 20 århundrede har Dual produceret adskillige banebrydende produkter og var frem til storhedstiden i 70'erne blandt verdens største fabrikanter af kvalitets pladespillere.
Efter skiftende ejerskaber blev Dual i 2018 overtaget af Dr. Josef Zellner, som i alliance med Alfred Langer og et hold af passionerede og yderst erfarende ingeniører, har bragt Dual tilbage til firmaets oprindelige standarder.

 

Al udvikling og dele af produktionen foregår nu i Landsberg am Lech i Tyskland. Vi har allerede fornøjelse af den første række produkter, der lever op til renomméet. Endda i et prisleje, hvor de fleste kan være med. 

Manuelle pladespilere

Duals manuelle pladespiller er en ægte fornøjelse for vinylentusiaster.
Med deres fokus på høj kvalitet og præcision er Dual kendt for at

levere en fantastisk lydoplevelse.


Den manuelle betjening giver dig fuld kontrol over afspilningen af ​​dine yndlingsvinylplader.
Duals pladespillere er bygget med omhu og komponenter af høj kvalitet, hvilket sikrer en pålidelig og langvarig ydeevne.


Uanset om du er en erfaren vinylsamler eller nybegynder i vinylverdenen, vil Duals manuelle pladespiller være en pålidelig og tilføjelse til dit lydsystem. Nyd den autentiske lyd og charmen ved vinyl med Duals manuelle pladespiller.

Dual_CS618Q_HD_300dpi-14_edited.jpg

Fuldautomatiske pladespillere

Dual_CS429_HD_300dpi_4.jpg

Duals Fuldautomatiske pladespillere er kendt for deres pålidelighed og høj kvalitet.
 

Fuldautomatikken gør det nemt at nyde vinylplader uden at bekymre sig om at beskadige nålen eller pladen. Når du ønsker at lytte til musik, lægger du blot en LP på pladetallerknen, trykker på start, og afspilning påbegyndes, når LP´en er færdig, løftes pickuparmen og afspilningen stoppes automatisk, mens pickuparmen glider tilbage i startposition.

 

Dette er praktisk ved lange eller dobbeltsidede album. 

Duals fuldautomatiske pladespillere tilbyder en problemfri højkvalitetsafspilning, der appellerer til vinylentusiaster og afslappende musiknydelse.

Auto-stop pladespillere

Dual's auto-stop pladespillere er kendt for deres pålidelighed og bekvemmelighed.

Med auto stop-funktionen stopper afspilningen automatisk, når Pickuppen når slutningen af ​​en LP, hvilket beskytter både pickupnål og plade mod unødig slitage. 

 

Denne funktion er især nyttig ved lange eller dobbeltsidede album, da man ikke behøver at bekymre sig om hvornår LP´en slutter.

 

 Dual's auto stop pladespillere tilbyder en problemfri og pålidelig musikafspilning, der appellerer til dedikerede vinylentusiaster og afslappende musiknydelse.

Dual_CS618Q_HD_300dpi-13.jpg
bottom of page