top of page
Ayre

Interceptor Audio er importør og distributør af Ayre.

 

Ayre Acoustics har designet og bygget overlegen og prisbelønnet audioudstyr i Boulder, Colorado siden 1993.

Ayre er anerkendt som en af ​​verdens førende udviklere og producenter af high-end audiokomponenter. Hos Ayre opstår små mirakler med en sjælden set cocktail af innovation, design og ydeevne. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde Ayre - det absolut bedste udstyr til dine musikoplevelser.

OPRINDELSE: USA

Fordyb dig i øjeblikket med Ayre ...intim oplevelse af musik og film. Perfekt timet og naturtro.

Ayres mission er at skabe audio og video-systemer, der giver en livslang adgang til spænding og opdagelse. Ayre komponenter brillerer med en naturlig, afslappet præsentation med en enestående klarhed, der trækker dig ind i din yndlingsmusik som aldrig før.

Ayre dristige og unikke design sikrer superlativ ydeevne. Hver detalje i designet er fokuseret på et enkelt mål - at opnå hidtil uset musikalsk glæde. Alle produkter anvender Ayres eksklusive fuldt balancerede zero-feedback-kredsløb - og alle med en ganske særlig vægt på strømforsyningen.

 

Resultatet er en ny verden af indsigt og oplevelse.

 

Alle Ayre produkter er omhyggeligt håndsamlet i Boulder, Colorado. Der anvendes kun state-of-the-art materialer og fabrikationsmetoder. Kvalitetskontrol er sikret ved en streng testprocedure, samt en grundig inspektionsproces. Ayres kvalitet, service og support er uovertruffen.

Velkommen til verden ifølge Ayre - en ny dimension af musikalsk mening og nydelse.

KX-R

QB-9 DSD

AX-5

CX-7e MP

AX-7e MP

K-5xe MP

Ayre QX-5 Twenty - digital forforstærker / DAC / streamer

Ayre QX-5 Twenty opstår i en verden af utallige kilder af digital musik og med en yderst eksklusiv stamtavle.


Fleksibilitet og alsidighed bliver kodeord, når man skal begå sig som afspiller i en verden af digitalt formidlet musik – uanset om du streamer fra kendte streamingtjenester som Spotify, Deezer og Tidal, om du nyder højopløst musik fra din egen server eller ønsker at spille fra kilder med en digital udgang.


Ayre QX-5 Twenty udfylder denne funktion som enten high-end digital forforstærker eller som ren DAC – alt efter om du ønsker at tilslutter den direkte til et par aktive højttalere eller effektforforstærker – eller vil bruge den som DAC og tilslutte den til en forforstærker eller integreret forstærker med egen volumenkontrol.  

Ayre QX-5 Twenty tilbyder to AES/EBU, hele tre optiske og tre coaxiale digitale indgange – der som noget nyt ikke bare understøtter op til 192 KHz 24 bit PCM, men også DSD (som DoP)!


Ud over disse, kan Ayre QX-5 Twenty også fungere som asynkron USB-DAC og håndterer her op til 384 KHz 24 bit PCM og DSD128 (5,6 MHz).


Men Ayre QX-5 Twenty alsidighed stopper ikke her. Ayre QX-5 Twenty fungerer også som en fuld funktionel UPnP afspiller – du kan med andre ord anvende en hvilken som helst UPnP remote og streame fuldstændigt tabsfrit fra din egen server – direkte over netværk.


Det hele forløber fuldstændigt gnidningsfrit og ukompliceret – du vælger blot musik på din smartphone eller tablet – hvor du typisk kan surfe frit rundt mellem kunstnere, album, årstal, titler mm… - alt efter hvilken remote-APP du vælger at anvende.

Du kan også tage skridtet videre og anvende Roonlabs og derigennem gå på opdagelse i et væld af facts, covere og billeder – lige som i gamle dage, hvor vi yndede at nærstudere vinylpladernes cover.  


Du kan læse mere om Roonlabs her. 


Ayre QX-5 Twenty håndterer, udover det, naturligvis både Spotify Connect, Deezer og Tidal.


Ayre QX-5 Twenty kan tilsluttes både trådet og trådløst netværk.

Men nu til det allersjoveste – lyden!


Ayre QX-5 Twenty har den mest eksklusive stamtavle af dem alle – med bl.a. en af nyere tids mest omtalte og kritikerroste DACs Ayre QB-9 DSD som sine forfædre. Ayre QB-9 DSD opnåede bl.a. at blive Product Of The Year i det kritiske og meget annerkendte Stereophile Magazine.


Under hjelmen på Ayre QX-5 Twenty finder vi eksklusive ting som de nye ESS ES9038PRO DACs og en unik clock udviklet i et nært samarbejde mellem Morion og Ayre selv. Jitter og time blur er i Ayre QX-5 Twenty reduceret til et historisk lavt… nærmest ingen ting.


Ayre QX-5 Twenty’s indbyggede volumenkontrol (der kan bypasses) fungere helt digitalt. Her upsamples alt til 32 bit inden der reguleres, så Ayre QX-5 Twenty bibeholder sit fulde 24 bit dynamikområde selv når volumen skrues helt ned til -60 dB!


Ayre QX-5 Twenty har en indbygget buffer der lagrer alt materiale kortvarigt, for at Ayre QX-5 Twenty kan afspille det fra sin egen hukommelse. Dette eliminerer effektive den tidsforvrængninger, der opstår når digital musik overføres mellem kilde og DAC.

Funktionen kan nemt passiviseres når man eksempelvis spiller lyd fra TV - for at undgå tidsforsinkelse mellem lyd og billede (lipsync).


Analog signalbehandling og strømforsyning indeholder alle de patenter og specialiteter, der gør Ayre til noget helt særligt: Diamond udgangstrin, AyreLock strømforsyning og Equilock linietrin.


Du kan læse mere om disse teknologier på: www.ayre.com


Ayre QX-5 Twenty er en særoplevelse af det den mest eksklusive kaliber. Ayre QX-5 Twenty er gjort af en af den slags, der får dig til at glemme alt om, at den er der og bare give dig hen til det det hele drejer sig om – oplevelsen.

bottom of page