top of page

Luxman CL-38u SE og MQ-88u SE

 

En legende genopstår – nu bedre end nogensinde.


Luxman har skabt 100 nye eksemplarer af en af hi-fi historiens store milepæle - for- og effektforstærkersættet Luxman CL-35 og MQ-60 – nu navngivet Luxman CL-38uSE og MQ-88uSE Special Edition.

Luxman grundlages i 1925 og kan, om nogen, med sine snart 100 års ekspertise på bagen, siges at have bestået sit værd som producent af high-end rørforstærkere. 


Luxmans rørforstærkere er højt anerkendt for deres kvalitet og forædlede design. Et stort antal originale Luxman rørforforstærkere er således stadig i brug i dag og omsættes til svimlende summer, når de en sjælden gang udbydes til salg.

Luxman CL-38u SE and the MQ-88u SE er en hyldest til disse klassiske forstærkere og er i deres design tro mod de oprindelige konstruktioner i en sådan grad, at Luxman har valgt at specialfremstille en række nøglekomponenter, så de er fuldstændigt identiske med de oprindeligt anvendte – herunder transformatorer og kapacitorer.

I denne Special Edition udgave af CL-38u og MQ-88u fyrer Luxman yderligere op under dyderne og forædler konstruktionen med et antal udvalgte komponenter fra den allermest eksotiske skuffe – komponenter Luxman utvivlsom ville have anvendt oprindeligt – havde de fandtes dengang.


Luxman CL-38u SE og MQ-88u SE er bygget til selv at blive en legende - skabt med dybeste ydmyghed og respekt - og med en tilstrækkelig kvalitet til at holde en menneskealder. 


Og behøver vi sige det? – det spiller silkeblødt og med en betagende gennemsigtighed! 


Sættet leveres med en lille simpel fjernbetjening af aluminium (volumen og mute). 

Luxman MQ-88u SE, 2 x 20W (4-8 Ω) Triode / Class A, Slovakia JJ Electronics KT88


Luxman CL-38u SE, 4 linje indgange samt en særdeles kapabel Phono indgang (MM/MC)

Du kan læse mere her (PDF)

bottom of page