top of page

Luxman SACD afspillere

 

Luxman D-08u er sidste reinkarnation af den meget kritikerroste D-08. D-08u har fået opdateret både digitale og de meget kritiske analoge kredsløb til Luxmans seneste 4.0 ODNF (Only Distortion Negative Feedback) – og fremtræder nu som noget af en digital multikunstner.

D-08u er udstyret med noget så sjældent som et drev af egen avl. Luxmans LxDTM værk bringer tankerne i retning af en krydsning af noget brugskunst fra Georg Jensen og låsemekanismen fra et Franz Jäger pengeskab – og kvitterer således også med en lyd, der til forveksling minder om – ja – et pengeskab når man lukker skuffen.

 

D-08u er i det hele taget bygget som en krydsning af et atomur og et pengeskab og fremtræder helt igennem bundsolid og yderst overbevisende med sine fyrstelige 22,5 kg. dødvægt.

 

Bag det imponerende ydre gemmer der sig en verden af digitale muligheder. D-08u afspiller både CD og SACD, så du får adgang til både dine eksisterende CD og en ny verden af højopløste musikoplevelser indspillet i SACD.

 

Bagpå findes, udover en digital udgang, også 4 digitale INDGANGE – 2 Toslink (optiske), en S/P DIF (coaxial) og en USB – så du kan få glæde af D-08u’s fremragende evner til andet end at spille CD og SACD. Tilslut din PC/MAC, en netværksafspiller, TV eller noget helt fjerde - og brug D-08u som DAC til at løfte kvaliteten af disse enheder til hidtil usete højder. Stream fra egen server, Spotify eller WIMP eller se film på TV eller Netflix og få en lyd du aldrig havde troet mulig.

 

Tilslutter du PC eller MAC er der adgang til eksotiske lydformater som DSD 5,6 Mhz og PCM helt op til 32 bit 384 kHz – asynkront og i en kvalitet der er alle pengene værd – alene set som DAC – og så kan man jo altid se det som en bonus, at det også er muligt, at spille SACD – der jo, som bekendt, ikke lader sig kopiere til server eller harddisk.

 

Internettet boomer af musikoplevelser i høj kvalitet – det er bare at tilslutte D-08u og gå på opdagelse.

D-06u adskiller sig fra sin storebror ved et lidt mere beskedent fodaftryk på – i disse sammenhænge - jordnære 16,7 kg.

 

D-06u bygger på sin storebror, men er et skoleeksempel på hvordan man kan påvirke prisen dramatisk ved ikke at vælge den allermest ekstreme løsning – og samtidigt opnå et resultat det kommer tankevækkende tæt på idealet.

D-06u deler storebrors digitale muligheder og spiller de præcis samme formater – både ombord og via tilsluttede digitale kilder.

 

Vi vil lade det være op til dig at afgøre om prisforskellen giver mening for dig.

D-05 er på alle måder en ekstrem CD/SACD-afspiller. Luxmans eget drev LxDTM, det tæller blandt noget af det mest lækre og overbevisende vi har oplevet, en strømforsyning der ville gøre mange forstærkere til skamme og i en byggekvalitet der i det hele taget ligger langt over hvad man normalt ville forvente i dette prisleje – alle herlighederne summer sig til en samlet kampvægt på imponerende 15,5 kg.

Bag på D-05 finder man udover en digital udgang også en digital INDGANG (både Toslink (optisk) og S/P DIF (coaxial)) – så du kan få glæde af D-05's fremragende evner til andet end at spille CD og SACD. Tilslut din PC/MAC, en netværksafspiller, TV eller noget helt fjerde - og brug D-08u som DAC til at løfte kvaliteten af disse enheder til hidtil usete højder. Stream fra egen server, Spotify eller WIMP eller se film på TV eller Netflix og få en lyd du aldrig havde troet mulig.

 

D-05 understøtter PCM op til 96 kHz 24 bit.

Hvad skriver anmelderne?

"DSD gengivelsen er ret god for at sige det mildt."

”D-06u formår at åbne lige det sidste op i mellemtonen i forhold til andre DSD DAC's vi har haft testet hos Nerds.dk.”

“Pink Floyds “The Wall” bliver spillet med en imponerende åbenhed og hul igennem. Det giver sig ikke kun udslag i en af de bedste stortrommegengivelser længe hørt, men også at alle de små effekter og lyde der er lagt ind på numrene kan høres, uanset hvor svagt de fremstår rent volumenmæssigt.”

Test af Luxman D-06u af Kim Olsen, nerds.dk januar 2017 - læs anmeldelsen her

"The immediacy of the sound was remarkable, surpassing that of any other DAC through which I've played it."
 
"...was reproduced with suppleness, color, and a superb, analog-like level of musical momentum."
 
"the D-06u impresses me as one of the most recommendable digital sources at its price."

Test af Luxman D-06u af Art Dudley, Stereophile december 2017 - læs anmeldelsen her

bottom of page