top of page

Martin Logan  Impression™
ESL 11A og Expression™ ESL 13A

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance™ ESL 15A gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression™ ESL 11A og Expression™ ESL 13A – tilsammen Masterpiece Series.

Impression™ ESL 11A

Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance™ ESL 15A, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.

Expression™ ESL 13A

Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance™ ESL 15A – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.

Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression™ ESL 11A og Expression™ ESL 13A er udstyret med henholdsvis to 8” og to 10” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirkning af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 300 Watt Class-D forstærker - samlet 600 Watt pr. højttaler (Impression™ ESL 11A en anelse mindre) og kontrolleret af en 24-bit Vojtko ™ DSP processor med PoweredForce Forward™ og Anthems lovpriste ARC ™ RUMKORREKTION!

 

Med det forener Martin Logan den velkendte kvalitet fra deres elektrostathøjttalere med Anthems yderst kompetente ARC ™ rumkorrektion - vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems voldsomt kritikerroste surroundprodukter – men senest også i Martin Logans særdeles velspillende BalancedForce ™ subwoofere og de imponerende Paradigm Concept 4F.

 

Uanset hvor god en højttalere er, vil det rum de spiller i altid have en dramatisk indvirkning på det resultat du oplever. Men ARC ™ rumkorrektion bryder med det faktum og giver Impression™ ESL 11A og Expression™ ESL 13A evnen til at levere en perfekt basgengivelse – under stort set alle tænkelige forhold.

 

Læg hertil det faktum, at elektrostathøjttalere har en kontrolleret udstråling - lyden reflekteres stort set ikke på rummets gulv, loft og sidevægge – og du har et hidtil uset udgangspunkt til at opnår sublim musikformidling. 

 

Læs evt. mere om Anthem rumkorrektion her.

 

At lytte til musik på Martin Logans nye Masterpiece Series er en totaloplevelse. Deres dybe basgengivelse sætter dig bogstaveligt talt i bevægelse og er samtidigt så præcis, at den giver helt ny mening til ordet velartikuleret. Læg hertil Martin Logan varemærke - den velkendte åbne og dybt musikalske lyd – og tilsæt så et ekstra drys homogenitet – så ved du hvor vi er på vej hen. Masterpiece Series skal opleves, for først der giver disse ord for alvor mening. 

 

Masterpiece Series leveres i to smukke finish i træfiner og ni udsøgte farver i højglans lak.

bottom of page