top of page
TRIANGLE ESPRIT 40TH

Hos Interceptor Audio Nordic er vi super stolte over at byde Triangle velkommen tilbage til de danske musik og hifi nydere!

Triangle er en prisbelønnet producent af højttalere med base i Soissons i det nordlige Frankrig. Her producerer, og udvikler de nogle af de mest engagerende og velkonstruerede højttalere til prisen. Energi og timing er Triangles varemærke, der leverer den perfekte indlevelse, ikke altid neutralt, men altid den let genkendelige dynamiske åbenhed, som skaber det musikalske drive og nerve, som er så vigtig for lysten til lige, at ”køre” et nummer, en trommesolo eller en koncert mere. Fuldstændig i takt med den vision Renaud De Vergnette grundlagde firmaet på for over 40 år siden.

 
OPRINDELSE: FRANKRIG
Ikke-navngivet_edited.jpg
lifestyle-br03-1536x1241_edited.jpg
triangle_borea_br08_light_oak_lifestyle_0a-1536x1191_edited.jpg

Borea

Triangles seneste bud på et prisvenligt alternativ til Esprit EZ. Den nye Borea ”brygger” direkte på den viden og teknologi, som findes i den dyrere Esprit EZ serie. Dog har man her valgt et design og materialevalg som er mindre eksotisk, men stadig af høj kvalitet. Derved kan man spare omkostninger, uden at gå på kompromis med lyd- og helhedsoplevelsen. Borea-serien har siden sit indtog på markedet høstet anerkendelse og priser verden over. Anmelderne er enige. Denne serie giver musikalitet og performance, som sjældent høres i prisklassen!

lifestyle_espritez_09_edited.jpg
lifestyle_espritez_australe_03_edited.jpg

Esprit EZ

Esprit EZ serie byder på en kompromisløs dynamisk og levende lyd. De tekniske løsninger og materialer er ekstremt eksklusive for prisklassen og på et niveau ofte forbeholdt produkter i super High- end klassen. Alt fra de ekstremt flot forarbejdede kabinetter til Triangles signatur horndiskant, den super åbne og dynamiske hvide cellulosemellemtone, de ultrahurtige basenheder er gennemført til mindste detalje. Hver en Esprit EZ model vil overraske og rykke på grænsen for det mulige i prisklassen.

triangle_genese_pictures_details_5-1536x1014_edited.jpg
genese-quartet-black-packshot-2-2160x1518_edited.jpg

Genèse

 

Genèse serie er en af Triangles mest traditionsrige. En Genèse er ikke ”blot” en højttaler, men fremstår nærmest som en lydskulptur. De er ikke alene fantastisk flot designet, lydgengivelsen er ligeledes i den absolutte topklasse. Genèse rangere direkte under Signature serien, og nyder derfor godt af mange af de samme tekniske løsninger og kvaliteter. Genèse serien er en fremragende musikformidler, der ikke ”bare” spiller musikken som alle de andre. De spiller med en overskudsagtig slagkraft, nuancering og overbevisende præcision, som man ofte kun oplever i langt mere kostbare alternativer på markedet.

lifestyle_signature_16_edited.jpg
Sig_Studio_Picture-01_edited.jpg

Signature

Signature-serien håndbygges på fabrikken i Soissons, og er en hyldest til alt hvad grundlæggeren Renaud De Vergnette står for. I Signature- Serien kombineres fransk luksushåndværk med akustisk ekspertise. Her benyttes kun højteknologiske løsninger i højttalerenheder, udvælgelse af delefilterkomponenter, samt den avancerede kabinet konstruktion. Hvert et element i Signature- serien bygger på årelang udvikling, nytænkning og ikke mindst: Musikalsk fokus! En Signature model er din direkte adgang til musikalske oplevelser på forreste række. Her er intet filter imellem dig og kunstneren. Du mærker energien, budskabet eller romantikken.

maj-grand_concert-studio_01_edited.jpg
magellan-tech_1-1536x1080_edited.jpg

Magellan

 

Den absolutte kronjuvel og resultatet af Triangles årelange historie og ikke mindst kulminationen af udvikling, stor ekspertise og teknologisk viden.

 

Magellan er for dig, som kun ønsker det bedste fra den øverste hylde, vinen fra den dybe kælder, vinen der har fået den tid den skal have, hverken mere eller mindre. Den kompromisløse højttaler, hvor omsorgen for de tekniske løsninger, udvikling, materialebearbejdelse og ikke mindst kærlighed til musik springer skalaen. Den bliver urimeligt god, men også vidunderligt krævende. Om du lytter til standermodellen Duetto, eller den over 2 meter høje Grand Concert vil du blive omfavnet af en detaljerigdom, transparens, kontrol og dynamik, som du formentlig aldrig har oplevet før. Under udviklingen og produktionen af denne serie er der ikke sparet på ét eneste element. Alt fra diskanthornet fræset ud af en solid aluminiumsblok til de overdimensionerede terminaler på bagsiden, og det tunge og håndbyggede kabinet. Alt er State-of-the-art, og musik bliver en unik oplevelse, som vil ændre på følelsen af, hvor godt det kan blive. 

bottom of page