top of page

Martin Logan ElectroMotion ESL

ElectroMotion er på mange måder en yderst bemærkelsesværdig højttaler. ElectroMotion er Martin Logans billigste elektrostat gulvhøjttaler, men der er i højere grad tale en betalelig referencehøjttaler end en billigmodel. Her mødes Martin Logan knowhow og et iøjnefaldende harmonisk design i en forførende cocktail. Dette er måske den smukkeste Martin Logan til dato.

ElectroMotion sætter helt nye standarder for, hvilken kvalitet vi kan forvente til en given pris. Den er hi-fi-historiens billigste højttaler med full size elektrostatpanel – og alligevel er der tale om en helhjertet nedskalering af de ekstreme Martin Logan Neolith.

ElectroMotions 86 cm lange elektrostatpanel har samme MicroPerf teknologi som CLX. ”Hullerne” i gitteret er optimeret til den perfekte balance mellem mekanisk stabilitet og akustisk ”gennemsigtighed”. Faktisk er MicroPerf gitteret så gennemsigtigt, at man næsten ikke lægger mærke til det, når man sidder foran højttaleren – man ser lige igennem!

MicroPerf øger det effektive membranareal med 40 % i forhold til tidligere. Resultatet er en rekordhøj følsomhed på hele 91 dB. ElectroMotion kan drives af stort set alt fra almindelige forstærkere og surroundreceivere til high-end rørforstærkere med beskeden udgangseffekt. Nu når vi nu snakker om surroundrecivere, findes der i Motion-serien et væld af center- og baghøjttalere, der er klangmæssigt afstemt til ElectroMotion. ElectroMotion er den ideelle hjørnesten i et betaleligt high-end surroundsystem!

ElectroMotion har som andre Marin Logan højttalere kontrolleret udstråling. Lyden fra ElectroMotion reflekteres stort set ikke på rummets gulv, loft og sidevægge. Du vil opleve at ElectroMotion spiller MED rummet - ikke i rummet. ElectroMotion fungerer ganske enkelt betydeligt bedre i din stue end en traditionel højttaler.


Akilleshælen ved elektrostathybrider har altid været samspillet mellem den lynhurtige elektrostat og en traditionel dynamisk basenhed. Men også her bryder Martin Logans elektrostathybrider med fortiden. I ElectroMotion integrerer bas og elektrostat perfekt. Dette takke være et Vojtko filter, med luftspoler og polyesterfilmkondensatorer, samt en specialudviklet 8” basenhed designet udelukkende til Electromotion.

Lyden er fokuseret, ekstremt velopløst, homogen og nærværende, som du kun oplever det fra en - Martin Logan!

bottom of page