top of page

Martin Logans revolutionerende nye gulvhøjttalere RENAISSANCE ™ ESL 15A er nu i Danmark og klar til

Med RENAISSANCE ™ ESL 15A redefinerer Martin Logan endnu en gang hvad der er muligt ved at tilføje helt nye niveauer af ydeevne og tilpasningsevne.

RENAISSANCE ™ ESL 15A er udstyret med et 38 cm bredt og 117 cm højt elektrostatpanel med MicroPerf ™ stator og en redesignet ultra-stiv AirFrame™ Blade, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver RENAISSANCE ™ ESL 15A et nyt og skarpt visuelt udtryk.


Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. RENAISSANCE ™ ESL 15A er udstyret med to 12” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirkning af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 500 Watt Class-D forstærker (samlet 1000 Watt pr. højttaler) og kontrolleret af en 24-bit Vojtko ™ DSP processor med PoweredForce Forward™ og Anthems lovpriste ARC ™ RUMKORREKTION!


Med det forener Martin Logan den velkendte kvalitet fra deres elektrostathøjttalere med Anthems yderst velfungerende ARC ™ rumkorrektion - vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems voldsomt kritikerroste surroundprodukter – men senest også i Martin Logans særdeles velspillende BalancedForce ™ subwoofere og de imponerende Paradigm Concept 4F.

Med ARC ™ rumkorrektion opnår du en nær fejlfri basgengivelse – under stort set alle forhold, i alle rum og ved næsten alle placeringer. Uanset hvor gode dine højttalere er, vil det rum de spiller i altid have en dramatisk indvirkning på det resultat du oplever – Bare ikke når valget er RENAISSANCE ™ ESL 15A.


Læg hertil det faktum, at elektrostathøjttalere har en kontrolleret udstråling - lyden reflekteres stort set ikke på rummets gulv, loft og sidevægge – og du har et hidtil uset udgangspunkt til at opnår sublim musikformidling.


Læs evt. mere om Anthem rumkorrektion her.


RENAISSANCE ™ ESL 15A viser med tydelighed sit slægtskab med de eksotiske Martin Logan Neolith. Selvom det efterhånden virker næsten utænkeligt, formår Martin Logan med RENAISSANCE ™ ESL 15A igen at flytte grænsen for hvad vi troede var muligt.


RENAISSANCE ™ ESL 15A levere lydoplevelser med en, for prislejet, hidtil uset præcision og nerve.


RENAISSANCE ™ ESL 15A yder et nærmest chokerende stort og åbent lydbillede, masser af nærvær og en dynamik og slagkraft der vil sætte mange studiemonitors til vægs. Når du først har oplevet hvad RENAISSANCE ™ ESL 15A formidler af musikglæde, virker prisen nærmest som et røverkøb.


RENAISSANCE ™ ESL 15A leveres i to smukke finish i træfiner og en række udsøgte farver i højglans lak.


Priser fra 230.000 kr./sæt.

Se RENAISSANCE ™ ESL 15A i Interceptor Audios demorum her og læs mere hos martinlogan.com

Kontakt os for en demo eller henvisning til nærmeste forhandler.

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page