top of page

Cyrus er tilbage i Danmark.

Cyrus har med deres ikoniske design og helt specielle aura i den grad formået at skabe hi-fi historie.



Cyrus har designet og bygget hi-fi komponenter i Huntingdon, nord for London, i mere end 30 år - og her har udviklingen ikke stået stille. Et Cyrus produkt er en god nutidig blanding af ny teknologi, årelang erfaring og godt solidt gennemprøvet håndværk.


Det hele finder plads i et unikt modulært design hvor alle komponenter har samme ydre mål – alle med præcis den halve bredde af traditionelt hi-fi. Uanset om du stiller Cyrus på række eller stabler det, opnår du et roligt funktionelt udtryk og en sjældent set kvalitetsfornemmelse – på et minimum af plads.



Cyrus fremstiller sine kabinetter af trykstøbt aluminium. En bekostelig affære sammenlignet med det bukkede blik de fleste anvender.


Trykstøbt aluminium er en effektiv varmeleder, er meget stift og samtidigt nemt at formgive – og er derfor en effektiv beskyttelse for de følsomme kredsløb mod uønskede vibrationer og varme.


Trykstøbt aluminium bærer ydermere den egenskab at det ikke leder magnetisme – en almindelig udbredt årsag til uhensigtsmæssig interferens imellem elektriske dele i hi-fi komponenter.


Al aluminiummet gemmer på mangeårig evolution, tusindvis at timers lytten, småjusteringer og minutiøse optimeringer. Et Cyrus produkt er som en god flaske vin – forædlet og finpudset igennem 30 års stræben efter det fuldendte.




Cyrus fanger rytmen og leverer musikken med et helt særligt drive. Billeder af lyd opstår frit ude i rummet, luftigt, præcist – og tre-dimensionalt.


Store dele af Cyrus’ program er opgraderbart – enten ved at udskifte eller tilføje moduler eller ved at supplere med den unikke strømforsyning PSX-R₂. Et Cyrus anlæg kan skaleres, tilpasses og moderniseres i takt med udviklingen, ændringer i dit behov og din økonomiske formåen – så du er garanteret glæde af din investering i rigtigt, rigtigt mange år…


Det er med stor ære, at Interceptor byder Cyrus velkommen på hylderne.


Besøg Cyrus her for yderligere information.


Prisliste finder du her.

Tags:

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page