top of page

5 nye subwoofere fra Martin Logan

Martin Logan lancerer fem nye subwoofere i det privatøkonomivenlige prisleje mellem 3.600 og 17000 kr. Fælles for dem er, at de giver ualmindeligt meget valuta for pengene og at fire af dem introducerer teknologi ikke tidligere set i prislejet.

Martin Loan har længe bygget fænomenale subwoofere, men har senest foretaget et kvantespring i teknologi ved blandt andet at udstyre en stor del af sine subwoofere med verdens nok mest velfungerende rumkorrektionssystem Anthem Room Correction (ARC™) - oprindeligt udviklet til Anthems kritikerroste surroundprodukter.

Uanset hvor god en subwoofer er, vil det rum den spiller i altid have en dramatisk indvirkning på det resultat du oplever. Men ARC™ rumkorrektion bryder med det faktum og giver dig en perfekt basgengivelse – under stort set alle tænkelige forhold – og det hele optimeres nemt og enkelt via en APP på din mobiltelefon.

Avancerede brugere kan tilkøbe et Martin Logan PBK Kit bestående af kalibreret målemikrofon og stativ og foretage rumkorrektionen via en Windows PC, for endnu højere præcision og lydkvalitet.


Men et er hvordan subwooferen fungerer isoleret – samspillet med dine højttalere mindst lige så vigtigt. Normalt optimeres dette samspil ved at gå et utal gange frem og tilbage mellem subwoofer og din fortrukne lytteposition. En lille justering på knapperne bag på subwooferen for fase, delfrekvens eller niveau – og så tilbage og lytte… Mange gange bliver det ikke helt tilfredsstillende. Det er simpelthen svært at huske lyden fra gang til gang. Hvad fungerede bedst?

Hertil kommer at forskellig musik og ikke mindst skiftet mellem musik og film, kan kræve yderligere justering.


Martin Logan har flyttet betjeningen fra bagsiden af subwooferen til din mobiltelefon (fra Dynamo 600X og op)! Ved at installere Martin Logans Sub Control APP, kan du nemt justere både fase, delfrekvens, niveau og niveauet i det meget subjektive toneområde mellem 20 og 30 Hz (det er det der sætter mavefedtet i bevægelse) - nemt og enkelt uden at skulle rejse dig fra din lænestol. Det er ikke bare komfortabelt, men det er også grundlæggende det eneste rigtige sted at gøre det fra!

På Martin Logan Sub Control APP findes yderligere tre faste indstillinger, der optimerer din subwoofer til henholdsvis musik, film - og hensyn til naboerne ud på de sene timer!


Er du træt af ledninger eller ønsker du, at placere din Martin Logan Dynamo subwoofer et sted hvor ledningsføring er vanskelig ladsiggørlig, tilbyder Martin Logan SWT-X en højkvalitets trådløs overførsel af signalet mellem din forstærker og subwoofer (fra Dynamo 600X og op).


Martin Logan Dynamo spænder over 5 modeller

Martin Logan Dynamo 400 – 8” basenhed, 150 Watt forstærker 3.600 kr.

Martin Logan Dynamo 600X – 10” basenhed, 240 Watt forstærker, ARC og Control APP 5.500 kr.

Martin Logan Dynamo 600X – 10” basenhed, 600 Watt forstærker, ARC og Control APP 7.000 kr.

Martin Logan Dynamo 1100X – 12” basenhed, 1300 Watt forstærker, ARC og Control APP 11.000 kr.

Martin Logan Dynamo 1600X – 15” basenhed, 1800 Watt forstærker, ARC og Control APP 17.000 kr.

Martin Logan SWT-X - trådløs tilslutning (fra Dynamo 600X og op) 1.600 kr.

Du kan læse mere om Dynamo subwooferne på Martin Logans hjemmeside.

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page