top of page

Anmeldelse af PrimaLuna DiaLogue Premium HP


”it sounds like she is sitting in my lap, whispering in one ear”Læs Jeff Dorgay anmeldelse af PrimaLuna DiaLogue Premium HP i Tone Audio, Juni 2016 – her beskriver han dybdegående hvordan man nemt kan opgradere sin PrimaLuna forstærker med kraftigere rør – og hvad det giver lydmæssigt.


”This is one of the most incredible bargains in high end audio today”

Jeff beskriver også hvor udramatisk det er at skifte defekte rør i en PrimaLuna – her skal du hverken have fat i teknikker, skruetrækker eller voltmeter. PrimaLunas unikke Adaptive AutoBias foretager automatisk de justeringer der skal til for at det nye rør fungerer optimalt – og fortsætter med at gøre det i hele dets levetid.


”The PrimaLuna DiaLogue Premium HP integrated amplifier not only dishes up some of the best sound we’ve heard at any price, it’s beautifully crafted and well thought out in terms of functionality.”PrimaLunas forstærkere er ydermere udstyret med et effektivt sikringskredsløb og endnu en PrimaLuna specialitet – Bad Tube Indicator. Skulle der opstå fejl på et rør, slukker forstærkerne for lyden inden der sker skade på udgangstransformatorer og højttalere – og tænder en lille lampe ved det defekte rør. Det eneste du skal gøre er at skifte det ene rør og du er spilleklar igen! Adaptive AutoBias sørger for at alle rør spiller perfekt sammen – nye som gamle.


”I don’t know of one that’s ever needed service!”Hos Interceptor Audio kan du vælge at få din nye PrimaLuna leveret med kraftigere rør i stedet for de standardmonterede EL34 – eller opgradere senere, skulle behovet for mere effekt melde sig.

Se priser på PrimaLuna her

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page