top of page

Paradigm PW LINK - streamer med rumkorrektion.

Paradigm PWLINK er lidt af en hi-fi sweitzerkniv. Paradigm PWLINK er streamingbox til dig der ønsker at supplere dit eksisterende anlæg med streaming – men PWLINK stopper ikke der – PWLINK har også indbygget volumenkontrol, så den kan tilsluttes direkte til et par aktive højttalere og fungere som et komplet anlæg i sig selv. Det hele styres nemt og enkelt via en velfungerede og gennemarbejdet APP udviklet af DTS - DTS Play-Fi.Når vi bruger et udtryk som sweitzerkniv – så er det fordi PWLINK er lidt af en multikunstner. PWLINK streamer fra alle større streamingtjenester (Spotify, Tidal mm..), fra din egen musiksamling (fra PC eller server) og internetradio – alt sammen tabsfrit og op til 192 KHz 24 bit. Hertil så byder PWLINK også på både en analog og en digital indgang – og tilmed en digital udgang.

Men det virkeligt spændende begynder først nu. Paradigm har udstyret PWLINK med Anthems yderst velfungerende ARC™ rumkorrektion - vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems surroundprodukter – men senest også i Martin Logans særdeles velspillende Renaissance™ ESL 15A elektrostathøjttalere og de imponerende Paradigm Concept 4F – begge high-end højttalere med en salgspris på over 200.000 kr.

Du kender det sikker alt for godt. Bas der virker buldrende og ulden – eller måske spiller dit anlæg slankt og kedeligt? – eller du savner slagkraft og præcision?

Det alt sammen skyldes med stor sandsynlighed akustikken i dit lytterum.

En højttaler kan være nok så god, men den kommer aldrig til at spille bedre en akustikken i det rum den er placeret i. Men ARC™ rumkorrektion løser problemerne digitalt og giver dig en nær fejlfri gengivelse – under stort set alle forhold, i alle rum og næsten uanset hvor du vælger at placere dine højttalere.Der er forskel på rumkorrektion. Mange produkter tilbyder i dag rumkorrektion, men fælles for dem alle er, at de anvender tvivlsomme mikrofoner til at udmåle rummet og meget begrænset software til at korrigere med – alt sammen for at spare penge. Men Paradigm går linen ud og leverer PWLINK med en højkvalitets kaliberet målemikrofon og anvender din PC eller iPhone til at foretage de processortunge beregninger. Alt sammen via en let anvendelig brugerflade.Resultatet udebliver ikke!


Vi har prøvet PWLINK i flere konstellationer: Direkte tilsluttet til et par aktive højttalere (i stedet for et komplet anlæg) – forbedringen skreg til himlen. Det var pludseligt som at lytte på et anlæg i en helt anden klasse! Præcist, veldefineret og velartikuleret.

Vi har prøvet PWLINK på et par anlæg i den bedre ende. Her strammede rumkorrektionen voldsomt op på bassen, så den fremstod skarpskårent og befriende fri for betoning - med det til følge, at hele oplevelsen blev meget lettere og fangede musikkens drive på en helt ny og forfriskende måde.

Paradigm PWLINK kommer med stor sandsynlighed til at rykke dit anlæg op i en ny liga.Både rumkorretion og volumen virker også på den digitale udgang, så det er muligt, at tilslutte PWLINK til en forstærker med digital indgang eller at opgradere med en ekstern DAC hvis man finder PWLINK indbyggede utilstrækkelig.


Hvis alt dette har vagt din nysgerrighed, så spring ud i det! Vi er sikre på at PWLINK kommer til at indfri dine forventninger – og mere til.

…og så fylder den ikke mere end en lille madkasse!

Paradigm PWLINK koster 4000 kr.

Kontakt os for henvisning til nærmeste forhandler.


Læs om de øvrige Paradigm PW produkter her.

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page