top of page

Martin Logan Classic™ ESL 9

Martin Logan fuldender Masterpiece Series, hvad angår gulvhøjtalere, med en ny – Matin Logan Classic™ ESL 9.


Martin Logan Classic™ ESL 9 kommer dermed til at indgå i et, med sin relativt beskedne pris på 72.000 kr./sæt, yderst eksklusivt selskab med Impression™ ESL 11A, Expression™ ESL 13A, Renaissance™ ESL 15A og de eksotiske Neolith™. Men Martin Logan Classic™ ESL 9 er ikke bare en entrymodel, den udmærker sig også ved at dele opbygning med seriens topmodel, Martin Logans fagskib, Neolith™ – de er begge et fuldstændigt passivt design, med to basenheder – en fremadrettet en bagudrettet.

Martin Logan Classic™ ESL 9’s elektrostatpanel er af præcis samme opbygning som det på Renaissance™ ESL 15A – bare mindre. Her finder du også MicroPerf™ stator og den nye ultra-stive AirFrame Blade™ ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men som også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.

Bassektionen af Martin Logan Classic™ ESL 9 er bestykket med to 8” basenheder i et kompakt basrefleksafstemt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirkning af kabinettet. Martin Logan udnytter yderligere denne konstellation til også, at minimere din stues påvirkning af baskvaliteten. De to basenheder spiller nemlig præcis så meget ude af fase med hinanden, at de sammen udfaser store dele af den bas der reflekteres fra væggen bag højttalerne.

Ud over det, så har elektrostathøjttalere generelt en kontrolleret udstråling - lyden reflekteres stort set ikke på rummets gulv, loft og sidevægge – så du vil opleve, at Masterpiece Series ”kobler” meget bedre til akustikken i din stue end andre mere traditionelle højttalere – med en ganske sublim oplevelse til følge.

At lytte til musik på Martin Logans nye Masterpiece Series er en totaloplevelse. Deres dybe basgengivelse sætter dig bogstaveligt talt i bevægelse og er samtidigt så præcis, at den giver helt ny mening til ordet velartikuleret. Læg hertil Martin Logan varemærke - den velkendte åbne og dybt musikalske lyd – og tilsæt så et ekstra drys homogenitet – så ved du hvor vi er på vej hen. Masterpiece Series skal opleves, for først der giver disse ord for alvor mening.

Martin Logan Classic ESL 9 leveres i to smukke finish i træfiner eller højglans sort.

Priser:

Martin Logan Classic™ ESL 9 72.000 kr/sæt Martin Logan Impression™ ESL 11A fra 99.000 kr/sæt Martin Logan Expression™ ESL 13A fra 155.000 kr/sæt Martin Logan Renaissance™ ESL 15A fra 230.000 kr/sæt Martin Logan Neolith™ 780.000 kr/sæt

               Seneste
Tag
Følg os på Facebook
bottom of page